Nieuwe serie bijeenkomsten: Wachten? Heb jij even geluk!

Omdat de wachtperiode voor ingeschreven aspirant adoptieouders niet mee valt heeft ANW een serie nieuwe bijeenkomsten bedacht genaamd: Wachten? Heb jij even geluk!. Het doel van de bijeenkomsten is dat de wachtperiode op een positieve manier wordt gebruikt om je verder praktisch en emotioneel voor te bereiden op de komst van een adoptiekind.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 05 juli 2016 van 18.30 tot 21.30 uur bij ons op kantoor in Nijmegen. Natuurlijk komt handling the wait aan de orde tijdens de bijeenkomst, maar daarnaast heeft elke bijeenkomst een inhoudelijk thema. Het eerste thema is de vroege ontwikkeling van een kind. Wat gebeurd er in de eerste maanden van zijn of haar leven en hoe kun je als ouders signalen herkennen en zo goed mogelijk reageren of je jonge adoptiekindje? Hechting bij baby's komt vanzelfsprekend aan de orde. 

Deze serie nieuwe bijeenkomsten zijn geen onderdeel van de bemiddeling en deelname is vanzelfsprekend niet verplicht. Het is een persoonlijke keuze om je extra voor te bereiden. 

De eerste bijeenkomst vindt plaats bij ons op kantoor in Nijmegen en de kosten bedragen 70 euro per stel. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar patricia@anewway.nl onder vermelding van jullie namen, adres en telefoonnummer. Er kunnen zich maximaal 5 a 6 stellen inschrijven, dus wees er snel bij.

Bij te veel aanmeldingen zullen wij een tweede (en als het nodig is ) een derde avond organiseren.